AUTOEXPERT Fiat

Autoexpert is het garantieprogramma voor Fiat Chrysler-auto‘s: kies uw auto uit een ruim assortiment van modellen die geselecteerd en gecertificeerd zijn aan de hand van meer dan 85 testen.

Waarom Autoexpert?

controls

85 GECERTIFICEERDE CONTROLES

Deskundigen van de autohandelaars die deelnemen aan het Autoexpert-programma controleren de auto en al zijn onderdelen: van de motor tot de transmissie, van de remmen tot het veersysteem en het elektrisch systeem en van de carrosserie tot het interieur. Elk voertuig wordt op 85 punten gecontroleerd voordat het voertuig onder het Autoexpert label aangeboden mag worden.

 

 

kilometers

OCCASIONS DIE JONGER ZIJN DAN 6 JAAR EN MET MINDER DAN 130.000 KM

U kunt uw Autoexpert-occasion kiezen uit een ruim assortiment van auto‘s die geselecteerd zijn op basis van hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Alle door de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) erkende bedrijven zijn wettelijk verplicht om tellerstanden van personenauto’s te registeren. Hierdoor wordt een betrouwbaar oordeel afgegeven over tellerstanden.

 

 

warranty

GARANTIE VAN 6 MAANDEN ZONDER KILOMETERBEPERKING*

De Autoexpert-garantie is de vrijgevigste op de tweedehandsautomarkt: ze voorziet in een garantie met volledige dekking voor een periode van 6 maanden zonder kilometerbeperking, met uitzondering op de bij normaal gebruik aan slijtage onderhevige onderdelen. .

 

 

assistance

12 MAANDEN MOBILITEITSHULP

Mocht u onverhoopt met pech komen te staan dan schiet Autoexpert u direct te hulp. Iedere Autoexpert occasion wordt standaard geleverd met 12 maanden Europese mobiliteitshulp.

offers

FINANCIËLE AANBIEDINGEN OP MAAT

Wanneer u een voertuig van Autoexpert koopt, kunt u rekenen op verscheidene op maat gemaakte en flexibele financieringsoplossingen, waardoor u de auto kunt afbetalen tegen gunstige voorwaarden

 

test-drive

GRATIS PROEFRIT

Kom zelf eens kijken of er een geschikte auto voor u is. De modellen van Autoexpert staan tot uw beschikking voor een vrijblijvende proefrit: het kiezen van uw ideale auto zal zelfs nog gemakkelijker zijn.

 

 

 

 

 

checkup

GRATIS CHECK-UP IN HET EERSTE JAAR

Tijdens de eerste 12 maanden biedt Autoexpert u een gratis check-up van de auto aan: band- en ruitreparatie, vloeistoffen bijvullen en lampjes vervangen. We raden u aan de auto te laten controleren in Autoexpert geautoriseerde werkplaatsen om er zeker van te zijn dat u een controle krijgt van de hoogste kwaliteit.

 

satisfied

14 DAGEN OMRUILGARANTIE

Indien uw aankoop niet aan uw verwachting voldoet, biedt. Autoexpert u de exclusieve mogelijkheid om uw auto om te ruilen voor een andere auto binnen 14 dagen na de aankoop. Raadpleeg ons voor de exacte voorwaarden.

 

extended-warranty

UITGEBREIDE AANVULLENDE GARANTIES

Nog meer zekerheid? Dat kan. Op verzoek kunt u de Autoexpert garantie verlengen. De garantieperiode is voordelig nog eens uit te breiden met twee jaar extra garantie. Dus twee en een half jaar lang geen onverwachte kosten.

* Indien nodig, met inbegrip van de resterende fabrieksgarantie.