Nationale actie

Nationaal

De Fiat Professional Fiorino


• Rijden binnen 10 dagen
• Compact en wendbaar
• Ruime laadruimte tot wel 2.5 m3
• 510kg Laadvermogen
• 7" Infotainmentsysteem

Kom nu langs bij de dealer en ontdek de  de Fiat Fiorino.

RIJDEN BINNEN 10 DAGEN
Met bedrijfswagens uit De Slimste Keus voorraad rijdt u binnen 10 dagen weg en profiteert u van extra voordeel.Bekijk de actuele voorraad in onze online showroom!

GEBOUWD VOOR DE STAD
De FIORINO is één brok dynamiek. Compact en wendbaar als hij is, komt hij overal. Met zijn baanbrekende ontwerp combineert hij als pionier van zijn klasse de doelmatigheid van een bedrijfswagen met de uitstraling van een personenauto. Dankzij zijn compacte afmetingen en wendbaarheid laat hij zich soepel door het drukke stadsverkeer loodsen, terwijl zijn brede zijschuifdeur met forse verticale handgreep eenvoudig toegang biedt tot de laadruimte voor vlot laden en lossen op plekken waar geen parkeerplek voor handen is. Dat maakt de FIORINO de ideale bedrijfswagen voor het van deur tot deur bezorgen van pakketten en andere klussen in de stad.

COMPACT EN WENDBAAR
De FIORINO combineert zijn stijlvolle uiterlijk met een regelmatig gevormde, veelzijdige laadruimte met een inhoud tot wel 2,5 m3 . Deze is gemakkelijk toegankelijk via twee asymmetrische achterdeuren (40/60) die tot 180° kunnen worden geopend en een brede zijschuifdeur. Een tweede zijschuifdeur is al naar gelang de modeluitvoering standaard of optioneel leverbaar. Ook verder beschikt de FIORINO over uitstekende papieren: met een laadvermogen tot 510 kg, draaicirkel van 9,95 meter en laaddrempel van slechts 527 mm heeft hij alles in huis voor de meest uiteenlopende kleine transportklussen.

ERGONOMISCH DESIGN
In de FIORINO komt u aan comfort niets tekort. Het ergonomische interieur biedt volop opbergmogelijkheden voor alles wat u onderweg nodig hebt. De FIORINO is verkrijgbaar met een 7” infotainmentsysteem dat perfect in het dashboard is geïntegreerd, zodat u in één oogopslag alle informatie bij de hand hebt. In het dashboardkastje past een laptop, die kan worden opgeladen via de 5V USB-oplader in de middenconsole. De functionaliteit kan nog verder worden uitgebreid met handige opties, zoals een opklapbaar klembord en een bijrijdersstoel met neerklapbare rugleuning waarvan de achterkant als werkblad kan worden gebruikt.

BREED MOTORENAANBOD
De FIORINO is leverbaar met een tweetal vlotte en zuinige Euro 6d-TEMP-motoren op diesel die een hoog prestatieniveau combineren met een milieubewust karakter: ze voldoen stuk voor stuk aan de strenge Euro 6d-TEMP-emissienorm. Voor ondernemers met een groen hart die maximaal willen besparen zijn de dieselversies staandard voorzien van het EcoJet-pakket: hiermee is een verlaging van de emissies en het brandstofverbruik tot 14% mogelijk.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze promotie?

Disclaimer
Informeer bij de dealer naar de minimale en maximale kredietbedragen, de voorwaarden en een passende offerte. Actiemodellen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Het getoonde beeldmateriaal kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en (type)fouten voorbehouden.