Nationale actie

Nationaal

De Fiat Professional Doblò

   •  Rijden binnen 10 dagen
   •  Standaard radio en airco
   •  Grootste laadcapaciteit in zijn klasse
   •  Laadvermogen tot wel 1005 kg
   •  Laadvolume tot wel 5,0 m3

Kom nu langs bij de dealer en ontdek de actie op de Fiat Doblo.

RIJDEN BINNEN 10 DAGEN
Met bedrijfswagens uit De Slimste Keus voorraad rijdt u binnen 10 dagen weg en profiteert u van extra voordeel.
Bekijk de actuele voorraad in onze online showroom !

STIJLVOL DESIGN
De moderne, karakteristieke grille en gestroomlijnde motorkap, waarvan de welving zich voortzet in het dak, geven de Doblò Cargo de uitstraling van een personenauto. De slanke achterlichtunits en het brede kentekenpaneel met het markante Fiat-embleem accentueren juist zijn compacte bouw en functionele karakter. De cabine onderscheidt zich door een overzichtelijke inrichting en efficiënte benutting van de beschikbare ruimte. Alle bedieningselementen bevinden zich direct binnen handbereik en het dashboard bevat verschillende handige opbergruimtes, waaronder een afsluitbaar kastje dat plaats biedt aan een 10-inch tablet.

GROOTSTE LAADCAPACITEIT IN ZIJN KLASSE
Met zijn uitgebreide en veelzijdige aanbod biedt de Doblò Cargo een pasklaar antwoord op al uw eisen of behoeften. Daarnaast onderscheidt hij zich met slimme, functionele oplossingen als een rechthoekig gevormde laadruimte, grote, praktische deurhandgrepen (zowel de verticale grepen aan de buitenzijde als de ‘pullcup’-grepen aan de binnenzijde), tot 180 graden te openen achterdeuren en een brede zijschuifdeur. De lage laaddrempel, het laadvolume tot 5,0 m3 en de laadlengte tot 2,17 m maken hem voor nagenoeg elke toepassing geschikt. Met een trekgewicht tot 1300kg en nuttig laadvermogen dat varieert van 750 tot 1005kg biedt hij de grootste laadcapaciteit in zijn klasse.

BREED MOTORENAANBOD
Zijn geavanceerde bi-link-wielophanging, efficiënte versnellingsbak en brede motorenaanbod maken de Doblò Cargo toonaangevend in zijn klasse op het gebied van prestaties en rijcomfort. Met een geschikte motor voor elke toepassing biedt hij zowel in de stad als over lange afstanden een hoog prestatieniveau, waarbij het brandstofverbruik en de overige bedrijfskosten tot een minimum beperkt blijven.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze promotie?

Disclaimer
Informeer bij de dealer naar de minimale en maximale kredietbedragen, de voorwaarden en een passende offerte. Actiemodellen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Het getoonde beeldmateriaal kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en (type)fouten voorbehouden.