Nationale actie

Nationaal

RIJ DEZE MAAND NOG
IN EEN NIEUWE ALFA ROMEO


Snel wegrijden in een nieuwe Alfa Romeo? Dat kan tijdens de btw-vrij weken. Profiteer nú en rij snel in een nieuwe, rijk uitgeruste Alfa Romeo uit voorraad. Want tijdens de btw-vrij weken krijgt u hoge kortingen op de Alfa Romeo Mito, Stelvio en Giulia.

TIJDELIJK BETAALT U GEEN BTW

Tijdens de btw-vrij weken betaalt u geen BTW op een selectie voorraadmodellen van Alfa Romeo. Keuze uit diverse, rijke uitrustingsniveaus van de karaktervolle Mito, stijlvolle Giulia en de sportieve Stelvio.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze actie?

De actie is geldig van 1 augustus t/m 30 september 2019, bij deelnemende dealers en bij aankoop van een nieuw model. De actie “BTW vrij” is van toepassing op een geselecteerde voorraad van de Alfa Romeo Mito, Giulia en Stelvio. BTW vrij is 17,35% voordeel op de prijs exclusief BTW, BPM en afleverkosten. De waarde van de BTW van de auto, inclusief opties af fabriek, wordt op de factuur in mindering gebracht. In de prijslijst kunt u het exacte bedrag per versie zien en/of berekenen. De actie is niet geldig op accessoires. Bij de Giulia en Stelvio zal deze "BTW vrij" korting worden verrekend met 50% voordeel op de netto prijs van de aanwezige opties. De fiscale waarde wordt niet aangepast en is overeenkomstig de prijslijst. De getoonde afbeelding kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. De gecommuniceerde actie is alleen geldig voor particuliere aankopen.